Mehmet Akif İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında;Eğitimde kaliteyi ön planda tutan,Çevresine yön veren,Çağı yakalayabilen,Geleceğe umutla bakabilen, EN’LERİN VE İLK’LERİN YETİŞDİĞİ BİR OKUL OLMAKTIR!

Misyon: Velisi, Yöneticisi ve Öğretmenleri ile birlikte;Kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan,Ailesine ve Milli Değerlerine bağlı,Evrensel düşünebilen Çevresiyle barışık, GENÇLER YETİŞTİMEK İÇİN VARIZ!

Başarılar: 2010 DSİ NİN DÜZENLEDİĞİ DÜNYA SU GÜNÜ YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2. LİĞİ... 2010 PEYGAMBER EFENDİMİZİ TANIMA VE TANITMA KONULU ŞİİR YARIŞMASI TÜRKİYE 2. LİĞİ... 2012 SBS DEVLET OKULLARI HATAY 1. Sİ... 2013 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KILIÇASLAN OKULLARI YÜZ TEMEL ESER TAKIM HALİNDE TÜRKİYE 1. LİĞİ... 2013 SBS DA 46 ÖĞRENCİSİNİ FEN LİSELERİNE YERLEŞTİRME BİR BAŞKA DEĞİŞLE YÜZDE 15 ÖĞRENCİSİ FEN LİSELERİNDE...

Saatler: 07.30 17.40
Isınma: KALORİFER KLİMA
Sportif Etkinlikler: ÇOCUK OYUNLARI,SATRANÇ,AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ÇOCUK OYUNLARI(TOMBİK VE MENDİL KAPMACA) PROJESİ, E TWİNNİNG, HAYATA PEDALLA(BİSİKLET)PROJESİ

WEB - https://dortyolmehmetakifilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Numune Evler Mahallesi Neslişah Sok. No 4B4C Dörtyol/HATAY

Yerleşim Yeri - Dörtyol/HATAY

Adres - Numune Evler Mahallesi Neslişah Sok. No 4B4C Dörtyol/HATAY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANTAKYA´YA 91 Km. DÖRTYOL MERKEZE 2 Km uzaklıktadır.